Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ورزش سه، مهرداد خانبان که در دوره کارلوس کی‌روش نیز به عنوان آنالیزور  تیم ملی حضور داشت، حالا هم در کادرفنی تیم تحت هدایت دراگان اسکوچیچ فعالیت خود را دنبال می‌کند.

خانبان صبح امروز در برنامه "صبح بخیر ایران" حاضر شد و در خصوص شرایط اردوی قطر و همچنین تفاوت های کار اسکوچیچ و کی‌روش صحبت کرد که این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانیم:

* اردوی قطر از تمرین نکردن بهتر بود
در رابطه با قطر باید بگویم این بهترین چیزی بود که در آن زمان می‌توانستیم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اینکه بازی ها کنسل شد در ۳-۴ روز تصمیم گرفته شد؛ بازی با کانادا می‌توانست بازی مفیدی باشد اما به یکباره کنسل شد. برنامه‌ریزی در این سطح و هندل کردن بازی ها و اردوهای بین‌المللی به این سادگی نیست که در ۳-۴ روز بتوان آن را جایگزین کرد. حتی اردوی قطر هم به صورت آلترناتیو از قبل پیش‌بینی شده بود و فقط هماهنگی های نهایی آن را انجام دادند تا بتوانیم اردو داشته باشیم که از نداشتن اردو و تمرین نکردن و در تهران بودن مفید تر بود.

* از برنامه اسکوچیچ عقب هستیم
ما از برنامه ای که آقای اسکوچیچ در نظر گرفته بود و به هیئت رئیسه ارائه داد عقب هستیم. بنا بر دلایلی که خارج از فدراسیون و فوتبال و ورزش ایران بود از برنامه عقب افتادیم و امیدواریم که در اردو های بعدی بتوانیم جبران کنیم.

* اسکوچیچ فهم فوتبالی بالایی دارد
علاوه بر من می‌توانید با بازیکنان یا باشگاه هایی که آقای اسکوچیچ در ایران یا خارج از ایران با آنها کار کرده‌اند صحبت کنید؛ از لحاظ تاکتیکی، علم فوتبال، تئوری فوتبال، دانش فوتبال و آنالیز یکی از بهترین هایی است که من همکاری کرده‌ام. من در جایگاهی نیستم که به سرمربی تیم ملی نمره بدهم اما می‌دانید که به جز ایران سه بار در مقدماتی جام جهانی حضور داشته‌ام و در کشورهای دیگر هم کار کرده‌ام و ایشان را یکی از بهترین هایی می‌دانم که با آنها کار کرده‌ام و فهم فوتبالی خیلی بالایی دارد؛ به خصوص در تاکتیک های تهاجمی و ضربات ایستگاهی ایده های زیادی دارد و اگر بتواند این را پیاده کند فوتبال خوبی خواهیم دید.

* کی‌روش و اسکوچیچ دو شخص متفاوت هستند
کارلوس کی‌روش و اسکوچیچ دو آدم مختلف هستند. چه از نظر تاکتیکی و چه از نظر شخصیتی دو شخص کاملا متفاوت هستند و ایده های تاکتیکی متفاوتی دارند. بحث سیستم پایه جدا است اما این دو سرمربی در بحث شرح وظایف و دیدگاهی که نسبت به فوتبال دارند، دو تئوری کاملا مختلف دارند. اسکوچیچ دوست دارد کاملا تهاجمی بازی کند، پرس از جلو کند، فضا ها را از جلو ببندد و مالکیت توپ را در اختیار داشته باشد. ما نیروی انسانی کافی برای این کار را داریم و فقط باید فرصت داشته باشیم تا بتوانیم این کار را انجام بدهیم.

* سرمربی تیم ملی درخواست پنج بازی داشت
اینکه بخواهیم بگوییم از تیم های آسیایی دیگر عقب هستیم تکراری شده است؛ ما تنها یک بازی داشتیم اما برنامه این نبود. در برنامه ای که آقای اسکوچیچ داده بود درخواست داشت سه بازی در این فیفادی داشته باشیم که برنامه‌ریزی هم شده بود که در اردوی کانادا این سه بازی را داشته باشیم؛ قرار بود علاوه بر کانادا با اکوادور و یک کشور دیگری که در‌ حال مذاکره بودند بازی کنیم و تقریبا نهایی شده بود. نام کشور سوم را مطرح نمی‌کنم چون ممکن است در فیفادی آینده با همان تیم بازی کنیم. ایشان درخواست کرده بودند دو بازی هم در فیفادی بعدی داشته باشیم که در مجموع پنج بازی کرده باشیم.

* لیگ را زودتر از نیم فصل تعطیل کنیم 
با توجه به تجربه ای که خودم در سه مقدماتی جام جهانی داشتم با توجه به اینکه این فیفادی قبلی را تقریبا از دست دادیم، بهترین برنامه برای فوتبال ما می‌تواند هماهنگی با برنامه لیگ باشد؛ لیگ را زودتر تعطیل کنیم تا نیم فصل پیش نرویم. اشکالی ندارد ما به جای هفته پانزدهم تا هفته دهم برویم و ۴-۵ هفته را در اختیار تیم ملی بگذاریم. ما ۱۷-۱۸ لژیونر داریم که بخشی از آنها در قطر و امارات مشغول به کار هستند؛ با توجه به اینکه قطر میزبان جام جهانی است و تیم هایی که در‌ جام جهانی حضور دارند نیز در امارات اردو خواهند داشت حداقل از دو ماه قبل از جام جهانی باید استادیوم ها و امکانات‌شان را تحویل فیفا بدهند و بنابراین بازی نخواهد بود. بنابراین ما می‌توانیم بازیکنان شاغل در قطر که ممکن است تعدادشان هم بیشتر شود و یکی از بازیکنان اروپایی‌مان به قطر برگردد، در اختیار داشته باشیم. مسئله دیگری که می‌توان به آن توجه کرد، مسئله آمادگی جسمانی و آمادگی ذهنی است. شاید فقط ۴-۵ نفر از  بازیکنانی که از لیگ و قطر و امارات می‌آیند در بازی با بازیکنان شاغل در اروپا بازی کنند اما آماده‌سازی این بازیکنان و آشنا شدن با تفکرات سرمربی در‌ پنج تمرین نهایی کمک می‌کند.

* در دوره کی‌روش پاداش ها دو برابر بود
افشاگری هایی که در مورد حقوق و پاداش تیم ملی صورت گرفت جالب نیست. من سه دوره در مقدماتی جام جهانی در‌ تیم ملی حضور داشتم و کمترین حقوقی که داشتم حقوق فعلی ام است. کمترین میزان پاداش، پاداشی است که الان بچه ها گرفته‌اند. با کمترین هزینه به جام جهانی رفته و آورده ۱۶ میلیون دلاری داشته‌ایم. بالاخره این پول زمانی آزاد می‌شود و به فوتبال می‌رسد و این عدد هم، عددی نیست که مسئولان نتوانند به فوتبال کمک کنند. در مقایسه با دوره های گذشته پاداش و حقوق ها از نصف هم کمتر است. در زمان کی‌روش پاداش ها به دلار تقریبا دو برابر الان بود؛ البته الان هم دلار است و به ریال پرداخت می‌کنند اما آن زمان برای هر برد تقریبا دو برابر الان پاداش می‌گرفتند و به صورت نقد در رختکن پرداخت می‌شد.

* کار کردن با اسکوچیچ سخت است 
صحبت های زیادی می‌شود که اسکو برای تیمش نمی‌جنگد ولی اصلا اینطور نیست. ایشان خیلی پر کار است و کار کردن با ایشان سخت است چون باید ساعات زیادی را با ایشان بنشینی و کار کنی. ما در‌ اردو که هستیم بعد از صبحانه به اتاق جلسات می‌رویم و کار آنالیز و تمرینات را انجام می‌دهیم و بعد از ناهار دوباره تا زمان تمرین کار می‌کنیم.

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: خانبان داشته باشیم جام جهانی تیم ملی کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • برنامه و داوران هفته ۲۶ لیگ برتر فوتبال
  • عفو بین‌الملل جواب شوخی کلوپ را داد! (عکس)‏
  • مقایسه تقابل ۴تیم بزرگ لیگ ایران با ۴ لیگ اروپا
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • خودداری انریکه از مصاحبه به‌خاطر شال دورتموند!
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی
  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت